Fy fader för trasiga bilar!

Dagen före julafton så skulle vi iväg till staden för att handla det sista + all maten. Vi skulle ta min käre C3 som vart mig trogen  i 3 år. Men se det gick inte den gick inte att köra!!! Hela framvagnen sluttade framåt och tog nästan i backen. Men karlar ni vet, det är nog bromsarna eller nåt. Ut med bilen ur garaget ,som låter som en skrikande någonting som höll på att dö. Körde lite fram och tillbaka och gasa och bromsa och när det konstaterades att det inte var det felet så skulle de in i garaget igen. VAD HÄNDER? Den är så låg så den tar i och skrapar fronten, jag gick in, kan jag säga...........Så här såg min bil ut innan och nu vet i gudarna. Idag har han envisas med att köra upp den och transporterat den på en bilkärra till verkstan. Jag ville ta försäkringsbolaget, men då skulle jag få betala 1200 kr. Detta blev ju billigare! Jättegulligt, men frågan är hur den ser ut nu, jag vågade inte ens vara ute och kolla hur det gick. Man kan få ont i magen för mindre gott folk!!
Återkommer när det lugnat sig lite här med lite julbilder, kramiz alla!

Hallå i julstöket!

Hej hur har ni det där ute med allt julstök? Jag har precis kommit igång, sen som vanligt. Igår inhandlades en del klappar och idag har det städats. Vad behändigt det är att ha en underbar människa som hjälper till med allt UTAN att man behöver säga till.. Snacka om att jag blir bortskämd! Men det kanske är på tiden att man blir det, man har klarat sig själv i många år. Imorrn ska det bli de sista klappinköpen och även mathandling. Jag tror nog inte att vi blir själva i affärerna, vi får nog knö en del. Men det är väl lite som det ska vara, lite trångt och mysigt. Sen är det förberedelser för diverse maträtter som ska finnas på julbordet. I år blir det extra mysigt för vi har ju fått tillökning. Ja, då menar jag inte bara Frejissom kommer att fira sin första jul, utan även min pojkvän med son och dotter + sin pojkvän. Men även min mellanpöjk har ju flickvän numer. Attans vad det ska bli kul!!! Släkten växer och det ser jag som en enorm vinst. Kram och natta på er därute, nu ska jag krypa i kojan och sova en stund!
Snacka om att bli blåst!


Tisdagstemat är färgen röd

Vad kan vara mera passande i dessa tider än en tomte? En välbekant figur som återkommer varje jul. Men även i granen hänger kulor som är röda. Rött det är julens och kärlekens färg! Mer bilder kan du se här 


Snart jul!

Godmorgon folket! Vad händer idag då? Jo idag blir det studier hela dagen lång. Jag håller på med en kostdagbok där jag skrivet ner allt jag ätit i 5 dagar. Vi ska räkna ut hur mycket kalorier varje rätt innehåller och även hela dagens innehåll. Sen ska här jämföras med riktlinjerna för vad en vuxen kvinna som t.ex jag, behöver äta i förhållande till hur mycket jag rör på mig. Avslutningsvis ska man skriva en rapport på några sidor. Detta ska jag roa mig med nu på förmiddagen hade jag tänkt och sen i eftermiddag blir det till att kritiskt granska 4 olika bantningsmetoder och skriva om detta. Så ser min dag ut i stort, men det kommer ju att bli några hundpromenader och lite käk dess emellan.

Julstöket har jag inte ens tänkt på än och än mindre inköp av julklappar. Nu ljög jag liteför jag har faktiskt skrivet en lista på tänkbara klappar till var och en. Billigt blir det inte! Vi blir så många fler i år än i fjol, men det är bara roligt!
Vi får hoppas att julen blir så här vit och fin......Ha en fin dag så hörs vi i kvällningen!

Nu är allt som vanligt igen!

Hej go vänner! Inte kan man påstå att jag varit så värst flitig de senaste veckorna på att blogga. Men nu ska det återgå till det normala igen. Saken är den att min pojkvän har varit sjukskriven i fyra veckor och hur lätt är det att få tid att blogga då? Men nu så har han återgått till arbetet och jag ska försöka få ordning på saker och ting som kommit efter sig. Det är inte helt lätt att vara nykär! Det vet ju ni oxå att tiden räcker inte till för man har ju såå mycket annat man vill göra då, eller hur?

Förra helgen hade vi lilla Frejis på besök för hennes mamma och pappa var på lillsemester. Det är så mysigt att ha den lilla trollungen på besök. Nu mera sover hon hela natten så man är ju utvilad när man vaknar. Eller är man det?Efter välling så var man så här trött igen, men snart var det full fart i gåstolen. Lexus har fullt upp med att passa på henne så hon inte kör på honom.
 
Här är det musikunderhållning på högsta nivå.


När vi ledsna på det vart det lite gröt. Mums!Tack lilla Frejis för att du finns och vill vara hos farmor. Du förgyller livet för mig! Kramiz

In med magen och inte snubbla........

En Måndag så ringde telefonen här hemma....
- Hej, det var K, hur är läget?
-Tack bra, svarade jag, men vad vill du egentligen? Till saken hör att denna kvinna ringer bara när det är dax för ett speciellt evanemang.
- Dax för mannekäng igen, ok för dig?
- Nja, när var det? NU på Torsdag? Jag vet inte, men va fan, det är klart jag ställer upp, hör jag min själv säga. som vanlig.
Varför gör jag alltid så här!! Säger ja fast jag egentligen skulle sagt nej. Att gå mannekäng är ju inte min grej. Jag tycker INTE om att gå upp på scenen och få blickarna riktade på mig. Men nu får det väl bli så!

På Onsdagen var jag inne och provade ut de kläder som jag skulle gå i och de flesta kändes ok. Sen kom Torsdagen och Flärdkvällen i Centrumhuset. Vid 18.00 åkte jag dit, själva kvällen startade vid 18.30. Gick runt och tittade på de olika företagens/affärernas montrar, det var försäljning av olika slag.  Jag köpte mig faktiskt ett par riktigt coola vantar i turkos.
Strax före 19.00 så skulle uppvisningen börja och vi skulle in fyra gånger på scen. PUH!
 Här har jag en jättesnygg röd stickad klänning, vilket inte syns på bilden men, över detta en svart tröja, svarta stövlar och ett stort silverhängsmycke. Detta gillade jag very much. Men fotografen var lite för långt ifrån för att fånga hur det såg ut!

Nu var det överstökat för denna och gång och tänk det var faktiskt riktigt kul!

Ville bara titta in och säga natta!

Imorrn go vänner ska jag berätta och visa hur det är att vara mannekäng på "äldre" dagar. Givetvis kommer det bilder på det hela. Sov gott så hörs vi i möra, kram

Man blir bekymrad för sina barn oavsett hur gamla de är.

Måste bara skriva av mig lite. Det är så att min mellanson Mattias och hans flickvän befinner sig i Thailand just nu. För tillfället befinner de sig på en ö 30 mil ifrån Bangkok, men på Torsdag ska de förflytta sig och vara de sista två dagarna där. Klart man funderar och ser alla nyheter som är därifrån för att förhoppningsvis få höra att flygplatserna inte är occuperade och att flyget börjar gå som vanligt  igen. Men som det ser ut nu så har de inte kommit fram till hur lång tid till det ska behöva ta. Militärflygplatsen som ligger utanför Bangkok är överfull och möjligheterna som finns idag är att åka buss till Phuket för att komma hem. Jag håller mina tummar för att det ska lösa sig innan de ska hem på Lördag. Man slutar aldrig att orora sig för sina barn oavsett hur gamla de är så är de alltid "barn" för föräldrarna eller hur? Kram på er
Mattias och Malin!!!


RSS 2.0