Då var det snart dax för destination Thailand

På Lördag bär det iväg och det ska bli helt underbart! När vi var där sist så blev vi bekanta med en kille och hans fru, de var och vinkade av oss när vi skulle fara hem. Halv sju på morgonen stod de där med jättefina blomsterband och hängde på oss. Tänk att det är ett helt år sen! Vi bytte adresser och telefonnummer, men tiden har bara rullat på men så idag.....fick jag för mig att ringa och gjorde så. Han  och frun var och arbetade i Koh Samui, det ligger cirka 30 mil från Phuket. Deras son är med farföräldrarna i norra delen av Thailand. Vi bestämde iallafall att vi skulle ses och att jag skulle höra av mig när jag kommit till Phuket. Det var ett riktigt rörande telefonsamtal, han kom mycket väl ihåg oss. Ska bli jättetrevligt att återse dessa underbara människor. Håller på att packa en extra väska med grejer som de ska få.

Här är Jhonny med sin bror.Det ska bli fantastisk roligt att komma tillbaka till leendets land och paradiset! Take  care!

Tisdagstemat är "tid"

Tid är något som finns hela tiden, som alltjämt rullar på vare sig vi vill eller inte. Tid kan gå snabbt om vi har det bra och kan gå väldigt långsamt när vi väntar på något. Vem kommer inte ihåg julafton när man var liten och väntade på tomten, det blev aldrig kväll....Tid kan vara underbart att disponera och fruktansvärt när den inte räcker till. Här kommer min tolkningsbild av tid. Vill ni kolla in fler gå in här.Man ser på sina barn att tiden går. Nyss satt han i kärran och nu 13 år, vips gymnasiet och sen vuxen. Tidens gång, men det inkluderar ju att jag oxå blir äldre, tyvärr. Ha en alldeles underbar dag och ta vara på tiden, kram

Veckans tema i fototriss är skyltar.

Här kommer tre bilder som jag plåtat. Vill ni se fler bilder ska ni gå in på FototrissDen första bilden har hängt med ett tag som ni ser. Man kan nästan tro att det är varning för hambodansare men det ska nog föreställa barn.Att denna skylt betyder att 30km upphör vet ju vi men..... hur många andra vet.Oj, här fick man visst inte vara, bäst att fly fältet!

Hej go vänner!

Det var länge sen jag var här inne och skrev och det har sina orsaker. Man kan säga att det varit mycket nu både med jobb och privat. Har en tendens att ta på mig alldeles för mycket, hela tiden.Har suttit med en hemtenta de senaste dygnen och nu gott folk är den klar, gött. Men mitt privatliv blomstrar, jag har gått och blivit kär! När man minst anar det så händer det! Så nu vet ni anledningen till att jag inte hunnit blogga! Jag ska försöka skärpa till mig. Ha en alldeles underbar dag, för det ska jag ha! Kram på er!


Tisdagstemat idag är "stängd".Den 13 Oktober kör älgjakten igång och då kan man säga att skogen är stängd för oss andra. Man vill ju inte riskera att bli skjuten. Fler bilder hittar du här på temat.

Ladies night, ett äventyr i miniatyr.

Gokväll kära bloggarvänner hoppas ni har det gott där ute. Tänkte skriva lite om mitt äventyr i staden Göteborg och Ladies night i Fredags. Vi skulle åka från Götene 13.45 med Swedbus jag och mina tre väninnor. När vi var på väg fram till bussen så öppnade sig skyarna och det haglade som aldrig förr. Stora stenhårda hagelkulor small mot bilrutan, det var otäckt ,och vägen blev snabbt fylld med vatten och is. Vi fick till och med sladd med bilen. Hur skulle detta sluta? Vi kom iväg med bussen en kvart försenade och innan Skara så hade ovädret gett sig, tack för det.

16.10 var vi i Göteborg på Nils Ericssons terminalen och det var bara att ta en taxi till hotellet. Vi skulle bo på Ibisbåten. Vi checkade in och sen hade vi 40 minuter på oss att byta om och fixa tills nästa taxi kom som skulle ta oss till Scandinavium.


Vi hann allt, men nu hade jag upptäckt att min kamera inte fungerade, vilket öde. Taxichauffören fick köra inom en butik så jag fick inhandla nya batterier. Men icke, den startade inte! Är det inte typiskt! Varför just idag? Väl framme så skulle vi in till biljettkassan och få pengar tillbaka för de första biljetterna jag köpte och hämta de nya showbiljetterna. Men där blev det stopp! Jo då de såg att jag bokat bort läktarplats och bokat in showbiljetter men de kunde inte betala tillbaka och hade heller inga showbiljetter. Nu började jag bli en aning irriterad. Jag hade verkligen sett till att allt skulle gå enligt planerna och så blir det så här. Men tillslut så fick vi gå in och fick tag på en mycket hjälpsam kille som hade med mitt namn på en lista och med detta bekräftande kunde vi gå tillbaka och lösa ut våra pengar. Tack för det!


Väl inne så minglade vi en stund efter att ha fått en liten flaska champange att smutta på. Sen var det dax att sätta sig till bords.

Vi fick in skaldjursplatå med lite olika såser och vin. Så läckert!När vi ätit klart så dök Daniel Da Silva upp på scen och så skulle vi dansa latino och allt möjligt.

Nu var det fullt hålligång och dax att beställa in lite mer dryck innan kvällens huvudpersoner trädde in på scenen.
Det var en riktigt mysig afton som jag kan rekommendera andra och åka på, åk dit och ha kul. Efter ett otroligt bra uppträde så var det disco med Da Silva som DJ. När klockan blev mycket så tog vi en taxi och åkte tillbaka till hotellet för att få sova några timmar. Det är ju alltid en dag i morgon, så även denna gång och då skulle vi shoppa lite.
Innan det blev dax förr shopping dagen efter så avnjöts en underbart god frukost.Efter detta så var vi redo att möta shoppingstaden Göteborg. Sprang på stan ett par timmar och fick med oss några kassar med både det ena och det andra innan det var dax att bege sig hem till vardagen och Götene igen. Tack för en trevlig resa tjejer. Nästa gång blir det Selma Lagerlöfs spa.

Fototrisstemat denna Söndag är energi


På tur med Finlandsbåten krävs mycket energi för att orka med kvällens bravader. Men inte nog med det, båten drivs med energi. Den här lilla godingen är full med energi!Energin var det inget fel på hos dessa tjejer i Fredags kväll. Tacka tusan för det, det var ju Ladies night i Göteborg. Vilken show, vilken kväll. Detta kan ni ta del av i morgon på min blogg. För fler bilder gå in här


En alldeles underbar dag!

Idag har det varit en bra dag, förutom att jag sträckt mig i ryggen och känner mig som om jag vore 80 år.Vädret har väl inte varit det allra bästa men mitt humör har det inte varit nåt fel på. Idag har jag jobbat på som bara den med skolarbete och föreläsningar. Städat har jag oxå gjort! Ibland har man en hel massa energi och tur är väl det. Jobbade en stund och efter det så for jag iväg för att gratta lilla Freja. Hon är bara för go! Kom farande i sin gåstol i full kareta emot mig när jag kom dit.Hennes mormor och morfar var oxå där och vi fikade och hade det trevligt.
Imorrn ska här packas inför helgens bravader. Ska bli så mysigt att se en show och bo på hotell. Återkommer med den infon och bilder på Lördag. Nu är det dax att sussa lite, natta folket vart ni än befinner er, kram


Grattis på 6-månaders dagen

Idag blir min lilla "ängel" 6 månader. Världens sötaste och goaste unge. Tänk att det var så ljuvligt att vara farmor, vem kunde tro det.  I eftermiddag ska jag åka och hälsa på den lilla. Men först har jag lite annat och stå i. Plugga till exempel ska jag försöka mig på idag! Ha en fin dag där ute!


RSS 2.0