Här kommer några fina vinterbilder.

Visst är Sverige vackert även på vintern? Ha en go kväll!


Söndagar är mysdagar!

Hallå i stugorna! Hur lever livet med er där ute? Här är det lugnt och skönt! Idag har jag verkligen bara varit. Jag har fortfarande nu när klockan är 19.00 inte hoppat ur mysbyxorna. Men vad gör väl det om hundra år. Hela huset är  fullt med brinnande ljus och mysfaktorn är hög. Visst är det underbart att ta sig tiden att bara vara, jag tror att man behöver det ibland. Varva ner riktigt ordentligt.
På förmiddagen idag såg jag till att mitt arbete nr 3 i Epidemiologi kom iväg till inlämningsmappen och därefter började jag lite smått på uppgift nr. 4  Men sen fick det vara nog!
Nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp varm te och slå på tvn och bara hänga där med gosepläden omkring mig, för imorrn.......Är det en ny arbetsvecka med nya äventyr... Kram på er!

Melodifestivalen! Heja Scotts!


Hallå där! Det var länge sen!

Tiden räcker inte till längre och vad gör man då? Slutar blogga? Ja Blir stressad? Svar: Ja
Varför kan det aldrig bara vara lagom. Vilket bra ord "LAGOM", men sen att följa det, det är värre. Jag är expert på att ha motsatsen, alldeles för mycket på G.
Nu är det värre än någonsin så vad gör man?? Tar sig i kragen och lär sig prioritera. Det ska jag börja jobba med nu.
Skolarbetet kan jag ju inte prioritera bort. Arbetet går ju inte heller, för pengarna måste jag ju ha... Nu både företaget och omsorgen och uppdraget, inte att förglömma.  Sonen min älskling och hans fotboll och allt var det innebär. Fritid? Vad är det? Det måste ju vara dessa hundpromenader. Herregud vad det är knepigt. Ingen där ute i etern som har några tips om hur man ska gå tillväga..

Tänk var skönt det var när man var liten, då hade man inga bekymmer om något. Möjligtvis kunde man bli lite bekymrad om kompisarna inte var hemma så man inte hade någon att leka med.
Illustration: Glada barn, illustration Dana Ingesson


Nä, nu får det var färdig gnällt. Idag ska jag städa och feja och sen ska jag åka till byns butik för att inhandla lite mat. Ikväll ska det bli nåt riktigt gott för det är ju Melodifestival och den måste man ju se, för Scotts är ju med idag.

Försökte få in ett klipp från youtube men se det gick inte alls idag. Så vi får kolla ikväll och heja på Lidköpingsgrabbarna!
Kram på er och ha en fin Lördag!

RSS 2.0