Nedräkningen har börjat.........2 dagar kvar till Geilo

Planera måste man när man ska ut och åka. Nu är det inte jag själv som har den äran att komma iväg denna gång, men min son har.. den äran att åka, min ära är att planera.
Tvätta måste man och se till att allt som ska med är rent och att allt finns hemma. Pengar ska växlas, saker köpas in etc. Återkommer morgon nu kallar LOST på mig.


Bowling är riktigt roligt!

Ikväll har vi varit och bowlat ett litet gäng ifrån jobbet. Det var ett tag sen sist man var där, men jäklar vad kul det är! Vart tar man vägen då om man bor i Götene? Jo man beger sig till Arena Bowl i Götene, vilket vi gjorde. Vi hade förbokat en timma bowling och som grädde på moset, en tacotallrik att avnjuta efteråt, och vilken tallrik sen. Supergott!

 

Vi hade en jättetrevlig kväll ! Tack vi kommer att komma åter!


Februari 2010 "Underbara vinter".

Hej och hallå ute i stugorna, hoppas ni har det lika bra som jag. Idag är det Lördagen den 6 februari och landskapet är fortfarande helt vitt ute. Här kommer några bildbevis som jag tog på vår morgonpromenad.Denna snöhög som ligger utanför huset var tidigare ett par meter högre men då hade jag givetvis inte kameran med ut.

Många klagar på vintern men jag tycker att den har många fördelar, det blir ljust och fint och hunden håller sig ren. Ungar i alla åldrar har ALLTID något att göra vilket är bra.  Så istället för att klaga ska vi se det positiva , för visst är det vackert med ett vinterlandskap?

RSS 2.0