Gott Fredagsmys

Fyllda tortilla med viltmästarskav och messmördipp (4 portioner)

2 pkt viltmästarskav,  (240 gram).
1 röd lök
2 morötter, ca 200 gram
1 msk olja
1-2 enchiladas kryddmix
4-6 tortillabröd
sallad

Messmördipp

2 dl cream fraice 34 %
1/2 -1 dl messmör, gärna gammeldax
1 vitlökskrydda
salt
vitpeppar
1/2 dl hackad gräslök eller persilja

1. Vispa cream fraice tjockt med elvisp. ( Det blir först tunt men efter fortsatt vispning tjocknar det det).
2. Rör ner messmör och pressad vitlök. Smaka av med salt och peppar. Rör ner gräslöken.Ställ messmördippen kallt.
3. Skala lök och morötter. Hacka löken och riv morötterna grovt.
4. Bryn viltmästarskav tillsammans med lök och morötter i oljan i en stekpanna några minuter. Smaksätt med enchiladas kryddmix.
5. Sköj salladen och skaka av vattnet väl.
6. Lägg salladsblad på tortillabrödet. Fördela viltmästarskavet över salladen och klicka på messmördippen. Rulla ihop bröden. Skär dem ev. sneda bitar.



SMAKLIG MÅLTID !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0