Halloj!

Nu är Fredagen snart till ända och jag har arbetat min sista dag på sommarlovet. Har arbetat 8 veckor och jag fattar inte hur snabbt det har gått. Sommaren bara blåste förbi! Jag hade tänkt att skriva lite om bemötande. Något som jag anser vara väldigt viktigt här i livet men som många verkar ha missuppfattat. Men efter en lång arbetsvecka så tror jag att jag återkommer med det imorgon. Så natta på er folket och sov gott!

Kommentarer
Postat av: carina

Jag som haft den stora äran att få jobba med dig de sista 4 veckorna, kommer att sakna dig.

Jag säger bara TACK för en rrolig tid...........(rolig på västgötska)

2008-08-16 @ 08:56:27
URL: http://sinneskatten@blogg.se
Postat av: sussi

Jag kan bara säga det samma, det har varit hur roligt som helst, kommer att sakna dig oxå!

2008-08-16 @ 10:12:43
URL: http://modhsarea.blogg.se/
Postat av: Maloo

Och jag hade ju äran att få jobba med dig dina två första tisdagar på sommaren och det var också en väldans rrolig tid. (om ej så lång) Och jag kommer sakna er bägge men vi bor ju inte längre bort än att en kan ta en kaffe då och då eller varför inte ett par glas rött så här framåt hösten. Lycka till i skolan nu.

2008-08-16 @ 22:24:35
URL: http://malooskrypin.blogg.se/
Postat av: sussi

Ja du Maloo, visst har vi jobbat ihop både nu och då och himla kul har vi haft. Vi kanske kan ta en kväll och tjöta lite och äta nåt gott och dricka nåt gott oxå när vi ändå håller på. Kan vi inte säga som så att vi ses en kväll i höst du och jag och du med Carina. Så kan vi få skratta lite, äta lite och dricka lite. Vad sägs om det? Lycka till i skolan du med!! Lycka till du med Carina! Du vet vad jag menar. KRAM

2008-08-16 @ 23:28:57
URL: http://modhsarea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0