Här kommer lite mer bilder!

Som ni vet så träffade vi ett par Thailändare förra året när vi var i Khao Lak. Vi skulle höras och bytte adresser och telefonnummer. Men ni vet hur det är, tiden bara springer iväg. Nu när det blev dax att resa iväg igen så tänkte jag att jag skulle kontakta dem. Sagt och gjort! Men jag höll på ett tag innan det svarade, inte helt lätt, men tillslut så svarade de. Det blev ett jättelyckat samtal och vi bestämde oss för att försöka träffas. Det som var problematiskt var att de befann sig 5-6 timmar ifrån den plats dit vi skulle.
Vi fortsatte hålla kontakten är vi var på plats i Karon Beach och bestämde oss för att bjuda dem på resan och vistelsen hos oss. De var överväldigade! Så en dag i slutet på vår vistelse så kom de till vårt hotell, Det var ett kärt återseende! Vi fick alla möjliga fina gåvor och de visste inte hur väl de ville. Här är vi på restaurang och äter en aldeles unerbar middag tillsammans.


Här spelar Fredde Otello med servitören, som verkligen inte ville förlora.Kvällen gick och vi hade fixat ett hotellrum åt dem på vårt hotell, alla var trötta så det blev inte så sent.
Dagen där på var vi tillsammans hela dagen innan det var dax för dem att åka tillbaka och arbeta igen.Tack för att man fått lära känna dessa fina människor. Nu är vi bjudna hem till dem nästa år. Det är så att de arbetar borta 7 månader om året och resten finns de hemma i norra Thailand, där oxå deras son finns. Under tiden de arbetar så bor han hos sina farföräldrar. Kan inte vara lätt att vara ifrån sitt barn, men de har väl inget val. Hon arbetar som massör och han tillverkar smycken och säljer på stranden. han ringde för en vecka sen och undrade om allt var bra och sa att de tänker på oss och att de såg fram emot att få hand om oss när vi kom till deras hem. Kram på er!

Här kommer Sussis bekännelse och mer därtill!

Ja, mycket har hänt sen sist och jag vet knappt vart jag ska börja. Men jag får väl börja i rätt ordning. För cirka 6 veckor sen så hände det som jag aldrig mer trodde skulle hända mig, jag blev kär! Det roliga i hela berättelsen är att denne man har jag vetat om i 20 år om inte mer. Våra vägar har möts genom åren men parallellt om man så säger. Nu är det ju så att man har en son som spelar fotboll och han är ju inte ensam om det. Mannen i fråga har oxå en son som spelar. Min Fredde har fått gått upp och spelat med de andra grabbarna flera gånger. Vi, min nya kärlek och jag har stått vid sidan av och pratat och våra grabbar har spelat och så plötsligt händer det, ni vet man ser någon med helt andra ögon. Men allt tar ju sin tid så när man började titta med andra ögon var så där redan i Februari och det var fotbollskupp. SEn dröjde det ända tills i September och då sa det klick! Och på den vägen är det och gud så behändigt att våra ungdomar redan är kompisar. Detta var en liten mysig story om vad som kan hända en mitt i livet på en fotbollsplan.

Så var man då nykär och ville vara tillsammans vareviga sekund, men då hade man beställt en resa till Thailand och skulle behöva vara ifrån varandra i två veckor.. Inget roligt läge precis!
Men till Thailand for vi den 25 okt som ni vet. Där var det underbart, 30 grader i vattnet och 38 på land, puh. Inte kunde man gå många meter innan det fullkomligt rann utav en. Det blev en hel del Singha på beachen kan jag bara säga.
Hotellet var jättebra och maten är ju bara för gudomlig! Ni kanske vill se några bilder???OKI! Först kommer en bild från vårt hotell och den välbesökta poolbaren.


Ett litet morgondopp direkt från terassen, inte så dumt!Bubbelbad säger man ju inte heller nej till! Man låg nästan i blöt jämt, var det inte i poolen så var det i havet!På tur ut till James Bond Islands med longtailboat.Sådana här häftiga berg kantrade vägen ut till ön.


 
Visst är vi bruna och fina, mor och son? Visste ni att det spelats in en James Bond film här? På en närbelägen ö fanns en muslimsk by där vi fick avnjuta en alldeles underbar lunch. Byn är uppbyggd på pålar i vattnet. Det finns ca 2000 stycken bofasta här.Så här såg en del bostäder ut på ön.På vägen tillbaka så besökte vi ett buddist tempel och där blev jag välsignad av en munk, det ni!Här blir jag omhändertagen på beachen och får mina naglar fixade.Nu avslutar jag dagens blogg men var så säker på att jag återkommer med mer fina bilder imorgon. Natta på er och tack för att ni har väntat så tålmodigt! KRAM
 

Hej mina kära bloggarvänner!

Jag får be om ursäkt för detta långa avbrott på bloggen, men det ar varit mycket nu. Både i resor och kärlek. Men i kväll gott folk så ska jag ta mig tiden och berätta för er om ALLT! KRAMIZ

RSS 2.0