Mördarsniglarna är på ingång!

Hörde igår att de där mördarsniglarna har anlänt till kvarteren i närheten


Dessa fruktansvärt otrevliga djur fullkomligt invarderar våra trädgårdar och käkar upp allt i sin framfart.
Visste ni att:
Spansk skogssnigel
Snigeln har rödbrun färg och kan bli cirka 13 centimeter lång. De är tvåkönade och kan befrukta sig själva, även para sig med varandra. Varje snigel lägger cirka 400 ägg per säsong.
På en normalstor villatomt kan det finnas runt 1000 mördarsniglar. De sprids genom att ägg, eller unga sniglar, följer med transporter av plantor och jord. Man tror att den kommer ursprungligen från Frankrike.

Jag vill inte att de kommer hit och käkar upp mina växter! Dessa djur borde utrotas och även fästingen kan hänga med i samma svängen....
Nu har det tydligen kommit ett spray som är effektivt. Man lägger ut en planka där man vet att de finns. När de krupit under plankan så spraya otäckingarna och sen låter du kadavern ligga över natten.  Nu kommer kannibalkompisarna och käkar upp sina vänner och dör de oxå.  Vad skönt att de kommit på ett effektivt medel... Tack och hej

Kommentarer
Postat av: ewa- djurrättsaktivist

man kan åxå ta upp dem klia dem under hakan å goosa med dem..

skoja bara, salta på de jävlarna..lr skaffa en flock myskankor...klipp dem itu lr sätt ut fat med öl som de drunknar i..äh, glöm det sista förresten (inte kasta pärlor åt svin som uggla sjunger ;-) )

2008-08-06 @ 22:11:09
Postat av: sussi

Många bra tips där! Jag såg ett program på tv en gång där de kokade och gratinerade dem med vitlök. URK!

2008-08-06 @ 22:31:39
URL: http://modhsarea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0