Ullared anno 2008


Klockan ringde 05.45 och då var det bara att stiga upp och in i duschen. Efter det en runda med Lexus och strax innan 08.00 efter tankning på Statiol bar det iväg. Vädret var fint och trafiken skötte sig, enligt mig. När vi började närma oss Hol så hade vi en diskussion i bilen huruvida vi skulle stanna och köpa godis eller inte. Vi hade en snabb överläggning och stannade givetvis i detta godisparadis för inhandling.



Vi hade tidigare i veckan lovat varandra att sluta äta godis men gjorde en ny deal att börja efter semestern. Sagt och gjort!



VEM KAN MOTSTÅ DETTA?? INTE HAN I ALLAFALL, OCH INTE JAG HELLER.

Vi fortsatte vår färd mot handlingsparadiset och vid halv elva tiden var vi framme. MEN HERREGUD VA MÖE FOLK!!!
Fick lov att parkera på parkeringen längst bort.



Tro inte att det var bättre inomhus, där var det kaos. Här var inte tal om att prova för köerna till provhytterna var milslånga. Man fick dra på sig där man stod och i annat fall köpa på måfå för DET ÄR JU SÅÅ BILLIGT!!

Efter många timmars trampande och flera tusen kronor fattigare begav vi oss ut för att få i oss nåt att äta.



Både sånt vi behövde och sånt vi egentligen inte behövde finns i denna vagn. Efter köttbullar med mos och dricka så kunde vi handla vidare. Nu gick vi lös på affärerna som råkar finnas utanför. Det blev några skor som vi bara måste ha.
Nu började vi bli trötta på hela grejen och slog en signal till Olofsbo där morfar och mormor befinner sig för att få oss en kopp kaffe innan hemresan. Vi kunde ju inte strunta i det när vi var så nära. Sagt och gjort vi tog en tur de tre milen till Olofsbo camping. Åh, vad det smakade bra med kaffe!



Och herrskapet där blev glada för lite besök. Vi stannade ett par timmar innan vi var tvungna att bege oss hem igen.
När klockan var 21.00 var vi hemma igen och gissa om Lexuspojken blev glad att se oss.
Vi var trötta och nöjda efter vår härliga dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0