Här kommer lite mer bilder!

Som ni vet så träffade vi ett par Thailändare förra året när vi var i Khao Lak. Vi skulle höras och bytte adresser och telefonnummer. Men ni vet hur det är, tiden bara springer iväg. Nu när det blev dax att resa iväg igen så tänkte jag att jag skulle kontakta dem. Sagt och gjort! Men jag höll på ett tag innan det svarade, inte helt lätt, men tillslut så svarade de. Det blev ett jättelyckat samtal och vi bestämde oss för att försöka träffas. Det som var problematiskt var att de befann sig 5-6 timmar ifrån den plats dit vi skulle.
Vi fortsatte hålla kontakten är vi var på plats i Karon Beach och bestämde oss för att bjuda dem på resan och vistelsen hos oss. De var överväldigade! Så en dag i slutet på vår vistelse så kom de till vårt hotell, Det var ett kärt återseende! Vi fick alla möjliga fina gåvor och de visste inte hur väl de ville. Här är vi på restaurang och äter en aldeles unerbar middag tillsammans.


Här spelar Fredde Otello med servitören, som verkligen inte ville förlora.Kvällen gick och vi hade fixat ett hotellrum åt dem på vårt hotell, alla var trötta så det blev inte så sent.
Dagen där på var vi tillsammans hela dagen innan det var dax för dem att åka tillbaka och arbeta igen.Tack för att man fått lära känna dessa fina människor. Nu är vi bjudna hem till dem nästa år. Det är så att de arbetar borta 7 månader om året och resten finns de hemma i norra Thailand, där oxå deras son finns. Under tiden de arbetar så bor han hos sina farföräldrar. Kan inte vara lätt att vara ifrån sitt barn, men de har väl inget val. Hon arbetar som massör och han tillverkar smycken och säljer på stranden. han ringde för en vecka sen och undrade om allt var bra och sa att de tänker på oss och att de såg fram emot att få hand om oss när vi kom till deras hem. Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Carina

Det verkar som ni har haft det underbart, och ni kom hem i "grevens" tid också.

2008-11-28 @ 07:25:03
URL: http://sinneskatten@blogg.se
Postat av: carina

Du har en awards att hämta hos mig

2008-11-28 @ 19:22:45
URL: http://sinneskatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0